Zaid's FotoPage

By: Zaid Jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balqis - as beautiful as the name..

ape amik2 gambar ni kaklong malu laaa~~~
haa amik laa cepat kaklong dah ready
~~~
my cousin..brilliant tp kodi2 tak padan ngn umur cute eh?


Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Iftar @ Adi's.. happy bday iman :)

Bday boy..kek ditaja oleh panasonic..heheh
Kak myra, Iman n adi
Jonet n iman
View all 6 photos...
alhamdulillah minggu ni murah rezeki lagi, Adi buat majlis..buka puasa n sempena 1st birthday anak sulungnya, Iman. as usual..sweet n warm..and nice nasi ayam as well. thanks adi n kak myra
and to the cute boy, Happy Birthday!


Saturday, 15-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Filtons Berhari raye di Clifton Suspension Bridge

Filtons plus 2 girls frm Cardiff..beraya pakai baju Tesco je beb
komuniti asal Filton - Jonet n Dug
somehow I love this pic
View all 5 photos...
Kami para perantau Filton ingin mengucapkan selamat hari raya buat keluarga tersayang yang berada nun jauh dimata, semoga berpuasa cukup 30hari setahun hendaknye..hehe
kepada kawan2 yang mengenali kami, diucapkan selamat hari raye juge, maaf zahir batin, halalkan terlebih terkurang terpau mase kat mamak tercurik rokok dan segala ter lagi. Doakan keselamatan dan kesejahteraan kami menyabung nasib di negeri orang..sekian terima kasih semoga berjumpa lagi dilain masa Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin, Semoga ramadhan membawa impak positif kepada semua..

p/s : kami beraya dalam gamba awal2..kang ari raye yang betul sume berterabur, sorang kene gi keje sorang kene gi field trip lagi berorang2 tak tau kene gi mane kang..


Monday, 10-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
haircut day...errr...bosan sebnarnye :P

backyard @ Filton...baru lepas potong rambut..
one for someone :)
hummm..not much to say..just to keep the page filled and updated....


Saturday, 8-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
iftar dengan melayu Bristol

hidangan malam itu...gamba ihsan dari kamera jonet
para hadirin...tu baru separuh je..
beratur nak isi perut...
View all 4 photos...
first malay gath aku pegi kat Bristol. nice and warm...n seperti biase lauk kambing islamic centre menjadi hidangan berbuka


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net